Despre noi

Established in 2018

Descoperă Micile Bucurii

Suntem Micile Bucurii, un ONG la început de drum care are scopul de a încuraja oamenii să se întoarcă spre viața trăită conștient, pentru a putea respecta natura care ne înconjoară și a-i înțelege rolul vital pe care aceasta îl joacă. Înțelegerea interpependeței ne va oferi posibilitatea să o privim ca pe un întreg din care noi facem parte.

Dincolo de relația pe care o avem cu mediul înconjurător, nutrim în cei care ne sunt alături importanța disciplinei interioare, a unei practici constante de conștientizare a tot ceea ce se întâmplă în noi și cum se reflectă în alegerile pe care le facem.

Misiunea Asociației

Trăiește armonios cu natura

Când mâinile, mintea și sufletul lucrează împreună pentru a trăi într-un mod sustenabil, atunci oamenii și natura pot coexista în armonie.

Ce facem?

Totul a început de la comunitate, de la discuții și de la oameni dornici de schimbare. În timp, comunitățile au ajuns să aibă împreună peste 10.000 de membri activ implicați în discuții, dornici să se ajute și să se inspire unii pe ceilalți spre un trai de viață mai armonios cu natura.

Cine suntem?

O echipă tânără, dedicată celor care își doresc să trăiască în armonie cu sinele și natura.