Serviciile asociatiei Micile Bucurii

Acțiune climatică

Oferim training-uri non-formale, activități inter-disciplinare și experențiale cu scopul de a-i sensibiliza pe cei din jur în legătură cu schimbările climatice.

Schimbări Climatice

Climate Fresk și The Carbon Literacy Project: 2 metode de educație non-formală acreditate internațional

Sustenabilitate

Aflăm ce NU este sustenabilitatea cum putem comunica corecta pentru a evita greenwashing-ul, descoperim cum putem avea un stil de viață fără risipă.

Noi modele economice

Tranziția de la liniar
către circular spre regenerativ Teoria Doughnut Economics

Echipa noastră de traineri acreditați poate crea un program personalizat în funcție de nevoile și obiectivele tale specifice.

Colaj Climatic

Despre joc:

Colaj Climatic este un board game despre schimbările climatice, bazat pe inteligența colectivă și creativitate. Timp de 3 ore, jocul reia raționamentul din spatele raportului IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change).

Avand la baza raportul IPCC Climate Fresk este un board game despre schimbarile climatice, bazat pe inteligenta colectiva si creativa.

Avand la baza raportul IPCC Climate Fresk este un board game despre schimbarile climatice, bazat pe inteligenta colectiva si creativa.

Au colaborat
cu noi

Auchan
Bism
BRD
ING
HP
Fabiz
Telus

Cui ne adresăm?

Întreaga comunitate de agenți de schimbare. Schimbarea are loc atunci când indivizii și întreprinderile se întâlnesc la mijloc, pentru a aduce împreună schimbarea pe care trebuie să o vedem pentru a avea o planetă durabilă și echitabilă.